Gezonde snacks is een hobbyproject. Ik vind het leuk om de gezonde snacks en tussendoortjes die ik zelf eet en ontdek op deze site te zetten. Het is allemaal misschien niet wetenschappelijk onderzocht, maar je kunt altijd zelf oordelen of je een gezonde snack daadwerkelijk gezond vind, of hem liever overslaat 😉

Mijn visie rond snacken vind ik belangrijk om met je te delen:

Elke dag moet je gezonde snacks tussendoor eten om de hoofdmaaltijden aan elkaar te verbinden. Als je dat niet doet, eet je tijdens de hoofdmaaltijd te veel en heb je honger tussen de maaltijden in. Tussendoortjes nemen is niet ongezond, zo lang je weet wat je eet en je de snacks bewust kiest!!

De site is tot stand gekomen toen ik steeds bewuster begon te sporten en te leven. Dat krijg je he, als je wat ouder wordt.

De inspiratie voor deze site doe ik op door vooral scherp te blijven. Als ik iemand anders een lekker tussendoortje zie eten, of een gezonde snack zie in een magazine of op een andere site dan schrijf ik daar een stukje over. Zo verzamel ik een eigen inspiratiebron van gezonde snacks, en het bijkomende voordeel is dat jij daar zelf ook van mee kunt profiteren!

Ik hoop dat je blij wordt van alle tips en snacks die op deze site staan.

 

 

Koop advies

Recente posts

Uit de Categorie

Lifestyle

Lees meer gezonde tips &
fijne weetjes over wat je eet

fruit tussendoortje

10 gezonde snacks voor 2023

Er zijn veel gezonde snackopties om uit te kiezen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en voedingsbehoeften. Hier zijn tien gezonde snackideeën om te overwegen: Vers

Lees verder